Cenovnik

Informišite se o cenama kurseva u Centru za strane jezike Serendipity. Pronađite kurs po svojoj meri i uz profesionalne predavače i mogućnost plaćanja na devet jednakih rata savršeno savladajte strani jezik bez muke. 

Za sve dodatne informacije o cenama kurseva i terminima održavanja časova, budite slobodni da stupite u kontakt sa nama.

Kursevi

Ponuda

Kursevi za predškolce

60 časova po 45 minuta

Svaki čas koncipiran je tako da svaki minut bude najbolje moguće iskorišćen za usvajanje novih znanja naših najmlađih polaznika. Ukupno 2700 minuta dinamične i interaktivne nastave koja će kod mališana probuditi ljubav prema stranom jeziku i postaviti temelj za višejezičnost Vašeg deteta.

25.650din

u 9 jednakih rata

Kursevi za osnovce i srednjoškolce

60 časova po 60 minuta

U okviru kurseva za osnovce i srednjoškolce održava se šezdeset časova u trajanju od šezdeset minuta. Tokom časova polaznici imaju priliku da savladaju sve četiri jezičke veštine: čitanje, pisanje, slušanje i govor.

31.500din

u 9 jednakih rata

Kursevi za odrasle

60 časova po 90 minuta

Časovi engleskog jezika za odrasle traju devedeset minuta. Ukupno šezdeset časova omogućiće svim odraslim polaznicima da savladaju engleski jezik i propričaju ga slobodno bez straha i treme.

43.200din

u 9 jednakih rata

Pripremni kursevi za polaganje Cambridge ispita

60 časova po 90 minuta

Obezbedite sebi siguran put do svetski priznatih Cambridge diploma. Fond od šezdeset časova u trajanju od devedeset minuta uz stručne profesore, motivisane da Vam pomognu da ostvarite uspeh na ispitu, osiguraće Vam da na dan ispita budete smireni i spremni.

43.200din

u 9 jednakih rata

25.650din

u 9 jednakih rata

31.500din

u 9 jednakih rata

43.200din

u 9 jednakih rata

43.200din

u 9 jednakih rata

Po tvojoj meri

Popusti

Popust na avansnu uplatu
Popust na 2. clana porodice
Popust na 3. clana porodice

Tokom cele godine u Serendipity centru za strane jezike imate mogućnost da iskoristite akcije koje smo pripremili za vas. Avansnom uplatom ostvarujete 10% popusta na iznos cene odabranog kursa. Prilikom upisa drugog po redu člana porodice u naš centar za strane jezike, uštedećete 10% od iznosa cene odabranog kursa. Ukoliko se upisuju tri člana porodice, na trećeg člana ostvarujete 20% popusta na iznos cene odabranog kursa.