Kursevi 

Bez obzira na uzrast ili nivo znanja koji posedujete, u Serendipity centru za strane jezike pronaći ćete idealan kurs apsolutno prilagođen Vašim potrebama. Krenite sa učenjem engleskog jezika od samog početka ili nadogradite svoje već postojeće znanje odabirom najprikladnijeg kursa.

Kroz kurseve u Serendipity centru za strane jezike, svojim polaznicima omogućavamo učenje engleskog jezika u prijatnoj i opuštenoj radnoj atmosferi. Stručni profesori individualno pristupaju svim polaznicima i motivišu ih da što slobodnije koriste strani jezik. Ovakav metod rada obezbeđuje brže i efikasnije savladavanje engleskog jezika.

Naša ponuda kurseva:

Devojka sedi za lap topom

Kursevi za predškolce

Dinamični i interaktivni časovi našim najmlađim polaznicima omogućuju da uz profesore, specijalno obučene za rad sa decom kroz društvene igre, kreativne radionice, recitaciju i glumu, efikasno usvajaju engleski jezik.

Čitaj više

Kolege gledaju u papire

Kursevi za osnovce

Primenom najsavremenijeg konverzacijskog metoda naše polaznike motivišemo da od prvog časa kursa što slobodnije govore strani jezik, istovremeno aktivirajući već stečena i usvajajući nova znanja.

Čitaj više

Decko i devojka na casu

Kursevi za srednjoškolce

Časovi kurseva za srednjoškolce koncipirani su tako da budu dinamični, interaktivni i tematski prijemčivi tinejdžerima kako bi na što zanimljiviji način savladali gramatiku i leksiku engleskog jezika.

Čitaj više

Devojka sedi za lap topom

Kursevi za odrasle

Fokus ovog kursa stavljen je na savladavanje i razvijanje veština usmenog sporazumevanja i izražavanja na engleskom jeziku. Posebno osmišljen metod, koji je lak i razumljiv, obezbeđuje uspešno usvajanje engleskog jezika.

Čitaj više

Kolege gledaju u papire

Kursevi za preduzeća/in house kursevi

In House kursevi engleskog jezika su specijalno kreirani prema potrebama Vaše firme i obuhvataju studije slučaja iz različitih oblasti biznisa, kao i konstantno uvežbavanje osnovnih komunikacijskih veština.

Čitaj više

Biznismen popunjava rokovnik

Poslovni engleski

Dobro vladanje veštinama, kako usmene konverzacije, tako i poslovne korespondencije na engleskom jeziku, može biti značajno za Vaš biznis. Polaznici u okviru ovog kursa uče da pravilno koriste termine iz poslovnog diskursa.

Čitaj više

Studenti polazu ispit

Pripremni kursevi za polaganje FCE, CAE i BEC ispita

Potvrda o položenom nekom od međunarodno priznatih ispita engleskog jezika neophodna je pri prijavi za većinu stranih univerziteta, praksi ili poslova u internacionalnim kompanijama.

Čitaj više

Zena iz azije gleda u svesku

Srpski za strance

Cilj ovog kursa je da ljudima iz inostranstva koji žive i rade u Srbiji obezbedimo da na što bolji i jednostavniji način savladaju srpski jezik. Nastava na početnom nivou se odvija na engleskom jeziku.

Čitaj više

Covek u beloj kosulji gleda u kompjuter

Individualni kursevi

Steknite znanje iz engleskog jezika prema planu i programu skrojenom specijalno prema Vašim potrebama i u terminima koji Vama najviše odgovaraju.

Čitaj više

Niste sigurni koji kurs je najbolji za Vas? Nudimo Vam besplatno testiranje i savetovanje sa našim profesionalnim timom predavača.