Kursevi engleskog jezika za srednjoškolce

Časovi kurseva za srednjoškolce koncipirani su tako da budu dinamični, interaktivni i tematski prijemčivi tinejdžerima, kako bi na što zanimljiviji način savladali gramatiku i leksiku engleskog jezika.

Kurs za srednjoskolce

Usklađenost sa uzrastom polaznika

Kurs engleskog jezika za srednjoškolce usklađen je svojim programom sa uzrastom, kompetencijama i interesovanjima tinejdžera.

U Serendipity centru za strane jezike držimo se toga da učenje jezika ne treba da bude dosadno, već naprotiv, kreativnim pristupom i zanimljivim temama motivišemo polaznike da usvajanje novih znanja doživljavaju kao jedinstvenu priliku da se istovremeno i zabavljaju i uče.

Znanje engleskog jezika otvara vrata ka raznim mogućnostima ‒ od upisa na prestižne evropske univerzitete, do pronalaženja idealnog posla nakon završetka studija.

Izaberite nas

Opis kursa

R

Tinejdžerima nudimo visokokvalitetan nastavni program sproveden po najsavremenijim metodama za učenje stranih jezika. Časovi se održavaju u prijatnom ambijentu i spontanoj atmosferi, zbog čega se učenici osećaju opušteno.

R

Koristimo udžbenike renomiranih svetskih izdavača iz oblasti učenja stranih jezika. Plan i program u potpunosti su prilagođeni uzrastu polaznika.

R

Bavimo se, kako opštim temama neophodnim za savladavanje jezika, tako i temama odabranim posebno za učenike srednjoškolskog uzrasta.

Na ovaj način ohrabrujemo polaznike da sa nama komuniciraju o temama koje ih zanimaju koristeći engleski jezik. Time dodatno doprinosimo efikasnom usvajanju stranog jezika. 

R

U svom radu primenjujemo najsavremeniji konverzacijski metod koji maksimalno aktivira prethodno usvojeno kao i novostečeno znanje, pri čemu učenike od prvog časa navodimo da govore na stranom jeziku.

R

Trudimo se da motivišemo svoje polaznike da se na časovima ne ustručavaju od postavljanja pitanja, već da ih postavljaju kad god imaju neku nejasnoću kako bismo je uklonili što pre.

R

Raznovrsnim interaktivnim radionicama i edukativnim igrama prilagođenim znanju i interesovanjima polaznika srednjoškolskog uzrasta, podstičemo učenike da časovima engleskog jezika ne pristupaju kao obavezi koju moraju ispuniti, već kao obavezi koju žele da ispune.

R

Predavači na kursu engleskog jezika za srednjoškolce su stručni i profesionalni poznavaoci engleskog jezika sa višegodišnjim iskustvom u prenošenju znanja na polaznike ovog uzrasta.

Motivacija za najbolje moguće obavljanje posla profesora engleskog jezika prisutna je od prvog do poslednjeg časa bez izuzetaka.

R

Osnovni cilj kurseva za tinejdžere jeste usavršavanje svih jezičkih kompetencija, rušenje jezičkih barijera i povećanje stepena samopouzdanja u komunikaciji na stranom jeziku.

R

Savladavanjem ovog kursa stvorićete stabilnu podlogu za dodatno usavršavanje engleskog jezika i obezbediti sebi više raznovrsnih opcija u nastavku formalnog obrazovanja i zaposlenja.

R

Fond časova obuhvata šezdeset i četiri časa u trajanju od šezdeset minuta.